Costina si George Donau – Nunta

By septembrie 5, 2015Nunti
Costina si George 03
Afrodita, zeita frumusetii si a iubirii.
Si pentru ca iubesc  marea, pentru Costina si George Donau, nici nu puteam alege un loc mai potrivit pentru nunta lor si anume Hotel Afrodita, Venus.
Au venit din  Germania insotiti de familie si prieteni si au celebrat evenimentul, prin casatoria religioasa la Biserica Catolica din Mangalia, continuand la Restaurantul Hotelului Afrodita.
Seara a inceput cu primirea invitatilor, pe terasa hotelui, cu o cupa de sampanie, in acordurile muzicale ale unui cvartet de coarde. Apoi in restaurant, dansul mirilor a deschis nunta si toate au continuat conform traditilor romanesti si germane. Invitatii au avut parte de o  mare surpriza, cu ajutorul dansatorilor nostri, care au fost la inaltime, cu  dansuri populare romanesti, dar si germane. Aranjamentele florale elegante, barul de fructe si prajiturile delicioase, artificiile, orchestra au facut un spectacol minunat.
Va multumim ca ne-ati ales pentru organizarea si decorarea nuntii voastre, va dorim Casa de Piatra, multi copii si  va asteptam si la Botez:)
Locatie: Hotel Afrodita – Venus

Leave a Reply

error: The content and photos are copyright protected and belong to Cristina Mode.